Post by goysyrehopa on Mar 9, 2022 5:50:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GizmoVR Lite: 360 Video \u0026 Tube ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GizmoVR Lite: 360 Video \u0026 Tube IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ monede generatoare de trucuri ▞▞▞
▞▞▞ GizmoVR Lite: 360 Video \u0026 Tube 2022 version ▞▞▞
Plin de călătorie... Grozav... Aplicații
Grozav
Își face treaba. Ei bine, la asta. „Împreună” drăguță
Bine dacă nu doriți să folosiți carton
bodoh
O aplicație groaznică. Plin de reclame și încă îmi cere să plătesc. Șters acum. Gunoi.
Bun
Fegg
Aplicație rezonabil de ok, dar pare a fi concepută pentru iPhone: ignoră complet butonul înapoi Android. Foarte agravant.
ගොඩ්
Bruh chiar tivită
Inutil
Multumesc pentru tot
Final Gear 角色扮演 bqe
frumoseeeeeeeeee
Arată bine rapid 2 secunde în test, poate fi bine... Are adaosuri... dar este rapidă... aplicația
Aplicație foarte proastă
Îmi pare rău, vrei să plătesc pentru modul de noapte? TF-uri greșit cu voi băieți, cât de centrat pe sine trebuie să fiți pentru a crede că sunteți un dezvoltator atât de bun încât puteți pune orice lucru mic în spatele unui perete de plată, există mii de aplicații complet gratuite care fac exact același lucru ca a ta, ce te face să crezi că ești mai bun și de ce să te deranjezi să faci o versiune „lite” dacă cea completă este oricum descărcată gratuit.
Cea mai proastă aplicație... oamenii noștri o fac mai rău
Rău
Aplicația Begger... nu un singur videoclip vizionabil
GizmoVR Lite: 360 Video & Tube Intrattenimento dxww
Bun 👍
Gd
Nic
Îți plac atât de mult această aplicație.. ușor de utilizat.
Reclame și nu funcționează așa cum ar trebui
Mai bine nu se poate
Cea mai bună platformă pentru vr fără îndoială Excelent *****
Plătit pentru șansa de a folosi pe unele site-uri pentru adulți. Nu va reda conținutul stocat anterior. Am crezut că la început...
Grozav..
Wow
Totul pe dos
Deci bal
Aplicație bună
Reclame reclame și reclame...
Experiența proastă a încercat să redați videoclipuri 8k pe iPhone nu este acceptată.
După ultima actualizare, nu pot reda videoclipuri de pe dispozitivul meu. Selectez să deschid un videoclip și pur și simplu nu face nimic. Nu știu dacă este o problemă cu aplicația sau dacă fac actualizarea la Android 11. Redmi Note 8, MIUI 12.0.2
TOTAL SFELARE. Plătesc banii pentru un an. L-am dezinstalat timp de 30 de minute, deoarece trebuie să am o resetare a mobilului meu. Ca toate aplicațiile, a fost în bibliotecă la magazinul Google Play și o poate reinstala. Dar după ce am reinstalat, purcase-ul a fost DISPARAT. În istoricul meu, pot găsi că am plătit... dar aplicația după reinstalare nu o recunoaște. Escrocherii. STAI DEPARTE.
Потому-что я так сказал
Cea mai bună aplicație
Aplicație grozavă pentru vr
frumoasa aplicatie
Aplicație grozavă
Teren aap
Frumoasă aplicație
GizmoVR Lite: 360 Video & Tube سرگرمی ggr
Am plătit abonamentul pentru 1 an și m-am conectat la contul meu Google pe un telefon nou și am plecat
👍
Lucru foarte enervant care nu dispare în timp ce îl folosești.