Post by goysyrehopa on Mar 9, 2022 5:44:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods glitch zelts ▞▞▞
▞▞▞ Shoot Bubble - Fruit Splash 2022 version ▞▞▞
Shoot Bubble - Fruit Splash Casual yay
Man patīk šī spēle, tā ir ļoti relaksējoša. Tiešām izbaudi koncentrēšanos... Tas var novērst prātu no visa apkārtējā, kad līmeņi kļūst intensīvāki...
Jā, man patīk šis jaukais Shoot Bubble ir labāks par citiem Bubbles, un es ceru, ka ir iespēja izaicināt arī ar citiem spēlētājiem
Nāk vairākas reklāmas, kuras nevar izlaist. Nožēlojama patērētāju izjūta šīs spēles veidošanā.
pārāk daudz reklāmu.....Viss labs
spēle ir jautra, bet es esmu gatavs to atinstalēt lielā reklāmu daudzuma dēļ
Man patīk spēle, bet OMG, reklāmas tiek atinstalētas
Mums ļoti patika spēlēt šo spēli ar manu 3 gadus veco dēlu, kurš pārzina krāsas. Slava un paldies!
Tā garlaicīgi bcz pārāk daudz reklāmu
Reklāma pēc katras spēles. Pārāk izstieptas pārejas. Pēc katras spēles atgriežas pie spēļu izvēles (nevis pāriet uz nākamās spēles opciju). Kaķa lēkšana uz priekšu un atpakaļ man rada trauksmi.
Pārāk daudz reklāmu. Tiešām nogalina spēli.
Es būtu piešķīris 5 zvaigznes, bet nevarēju iegūt papildu burbuļus. Lūdzu, izlabojiet. Nāc, spēle turpinās spēles vidū. Ja nevarēs veikt darbu, lai novērstu problēmas, tiks veikta atinstalēšana. Paldies
būtu devuši vairāk zvaigznes, bet reklāmas ir elles....goh!!!!! tiek ar to galā pls
Man patīk šī spēle, bet reklāmas pārtrauc jautrību. Uzlabojiet spēli un bez reklāmām. Bet tā joprojām ir lieliska spēle. Lielisks darbs. Nevaru sagaidīt nākamo
Es piešķiru tam tikai 3 zvaigznes, jo no sākuma tas ir pārāk labs un apmierinošs, bet līmeņi ir beigušies no 3420 līmeņa
Shoot Bubble - Fruit Splash Casual games pdaf
Man radās problēma ar šo spēli, lūdzu, palīdziet man, kā es varu pāriet uz citu posmu lm steks dažreiz ir tik grūti spēlēt, lūdzu, man patīk šī spēle
Ļoti jautri, ātri, relaksējoši, bet jāizdomā, kā/kur fotografēt
Atjauninājums: mēģiniet vēlreiz. Bija ļoti jautri, pēc tam atsitās pret sienu un nevarēja kustēties. ATINSTALĒT.
spēle ir paredzēta tikai maziem bērniem, kas nav pārāk easy.the spēle ir jauka, bet pārāk daudz citu spēļu reklāmas spēles laikā padara to ļoti nogurdinošu
Es patiešām vēlos, lai es varētu spēlēt 3421. līmeni un tālāk. Ir kāda dīvaina kļūme... ES VARĒTU REDZĒT vairāk līmeņu. Labprāt varētu tās spēlēt! Ps. Esmu to izdzēsis un atkārtoti lejupielādējis. Tikko ATKAL spēlēju 3420 un 3421 pazuda. KĀPĒC???
Spēle iesaldēja līmenī 3420. Nav jaunu spēļu? Labi, tagad 15/10. Nav atbildes, un citiem cilvēkiem ir tāda pati problēma. Ir pienācis laiks dzēst spēli.čau
Lūdzu, novērsiet iestatījumu problēmu: spēle rada lielu atkarību, taču tajā nevar izslēgt skaņu un mūziku,
Patīk spēle, bet bieži vien reklāmām.
Shoot Bubble - Fruit Splash કેઝ્યુઅલ siu
Kid Halloween Jigsaw Puzzles கல்வி kpbd
Spēle ir jauka, taču daži konti ir iesaldēti 3240. līmenī. Vai varat to pārbaudīt. Tas rada vilšanos
Jauka spēle, bet reklāmas ir kairinošas pēc katra līmeņa
Spēle ir ok, bet 30 sekunžu reklāma pēc KATRA līmeņa??? Nopietni??!!??. Es to izdzēšu. Nevar tikt galā ar šo BS.
SPĒLĒ PARĀDĀS TIK DAUDZ PIEDĀVĀJUMU, MAN TAS NEPATĪK UN TIK LIELS ATKAVEJUMS! NEMĒĢINĀT ŠO SPĒLI LEJUPIELĀDĒT, JO TĀ IZLIEDĒ LAIKU.
Tas ir labi, bet pārāk daudz reklāmu.... Ļoti kaitinoši
Man tas patīk, bet es gaidu, lai redzētu, vai tas kļūs grūtāks, ja nē, es atinstalēšu.
Jauka spēle, bet "Ceļš uz daudzām reklāmām!!!!
Man patīk spēle, bet tajā ir pārāk daudz reklāmu.
Man patīk šī spēle, taču reklāmas, kas parādās vismaz trešdaļā ekrāna, apgrūtina spēles spēlēšanu.
Spēlēja visus līmeņus ~ patika tik ļoti, ka es atinstalēju un atkārtoti instalēju, lai varētu to darīt vēlreiz!
Reklāmas ir sliktas.. Es tās ienīstu.. Tās ir Trauc man spēlēt.. Padomājiet par to.
Brīdinājums — šī spēle sāk darboties, un es gatavojos to atinstalēt! Mērķis ir atvērt vairākas saites ar 3 vai vairāk vienas krāsas burbuļiem. Problēma ir tāda, ka katras kārtas sākumā jūs saņemat tikai 5 burbuļus, ar kuriem šaut — tad jums ir jāskatās 30 sekunžu video (parasti tiek reklamēta cita (atšķirīga) spēle (vai varat teikt, BORING!!) nekad nelejupielādē, tikai lai dabūtu vēl 5 burbulīšus, tad jānoskatās vēl VĒL KOMERCIĀLS!!Es sazinājos ar izstrādātāju DIVREIZ!!Neatbild!!r
Gandrīz divus gadus spēlējot šo spēli, tā iestrēgst 3421. līmenī (spēle pati par sevi nemainās uz augstāku līmeni), nav risinājuma, un tā spēle ir jāinstalē no 1. līmeņa.
Šī spēle sākas kā iesācēja spēle. Tas tika reklamēts kā ārkārtīgi progresīvs un sarežģīts. Vai man ir jāspēlē 3 tūkstoši spēļu, lai mani izaicinātu?
Šī spēle ir ļoti jauka, jo laiks tiek pavadīts arī tad, ja esat brīvs, bet es iedevu trīs ⭐ jo pievienošana nāk katru reizi, kad tas izraisa kairinājumu, bet tas ir jauki
sasniedza 3420, un tas neļāva man turpināt. arī reklāmu ir pārāk daudz
Shoot Bubble -Fruir Splash. Ir daudz jautrības. Jauka grafika, kas izaicina un nav pārņemta ar reklāmām. Izstrādātājs patiešām paveica lielisku darbu pie spēles.šī spēle ir ļoti izaicinoša, un to ir grūti nolikt malā, kad sāc to spēlēt, patīk, ja vēlos vairāk spēļu. Es katru vakaru spēlēju šo spēli pirms gulētiešanas, man patīk. Fantastiska spēle man tā ļoti patīk!! Es mīlu spēli
ir labi. bultiņa ir lieliska, lai tā būtu visās burbuļu spēlēs, taču daudzām reklāmām tas ir smieklīgi...
pārāk daudz atkārtojumu starp līmeņiem.
spēle ir iestrēgusi 3420. līmenī un nevar turpināties. Lai gan esmu mēģinājis atjaunināt spēli, bet joprojām ir kļūda.
Tas ir relaksējošs, jautrs un nomierinošs.
tiešām izbaudi savas spēles. cerams, ka jūsu dizaineri, veidojot spēles, paturēs prātā mūs, vecākus cilvēkus. ne tik ātri vai ātri, kā mēs visi kādreiz bijām...Paldies Joprojām izbaudu savu spēli kā 70 gadus vecam vecāka gadagājuma pilsonim. Paldies Joprojām man patiešām patīk šī spēle, un ceru, ka tā arī paliks...
Labi relaksējoša, labi pārdomāta un ļoti patīkama spēles grafika Lielisks prieks spēlēt Esmu spēlējis daudzas līdzīgas spēles, bet aizmirsti pārējo, palieciet pie šī, tā ir labākā vieta spēlē, kuru ir vērts spēlēt.
tu zini kā uztaisīt spēli kāpēc reklāmas par spēli, es jau esmu izdzēsis vienu .vienu spēli, kas man ļoti patika un tagad šo kāpēc, kāda iemesla dēļ ievietoji reklāmu virs spēles, ja mums kaut kas patīk mēs to saņemsim, taču, veicot šādas darbības, lielākā daļa no mums vēlāk par to runās un vienkārši izdzēsīs spēli un pat neskatīsies uz sludinājumu, jo mēs domāsim, ka notiks tas pats. reklāma aptvers spēli, kamēr mēs spēlējam, lūdzu, izlabojiet, pretējā gadījumā šī būs cita spēle, kuru es šodien izdzēsīšu